autor:

Anonim

» » Aperitive

cotlet de porc secuiesc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ceapa, ulei, varza alba murata, faina, smantana, boia de ardei dulce, piper boabe, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se trec prin faina , se inabusa in ulei cu 50 ml de apa si se scot separat. In grasimea ramasa se inabusa ceapa, se adauga boia de ardei , piper, cca 200 ml de apa fiarta si se fierb 3 min. Deasupra se asaza cotletele si se mai fierb impreuna 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet de porc secuiesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de pui cu verdeata

Drob de pui cu verdeata

Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare, iar ficatei se curata si se spala , apoi se pun la

1 vot    1 comentariu
2h
Aperitive cu carne
Drob de carne

Drob de carne

Se amesteca bine carnea tocata cu ouale crude, painea inmuiata si stoarsa, condimentele, verdeata

18 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ceapa
  • ulei
  • varza alba murata
  • faina
  • smantana
  • boia de ardei dulce
  • piper boabe
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Drob de miel