Pregatiti couscousul punand 250ml apa la fiert, cu o lingura de ulei si o lingurita de sare. Fierbeti couscousul in aceasta apa dupa care da-ti la o parte, varsati couscousul, amestecati cu delicatete si lasati pentru 2 - 3 minute sa se umfle.
Adaugati un cubulet de unt, amestecati si repuneti pe foc, amestecati pentru 3 minute cu o furculita, desfacandu-l.
Preparati verdurile, taiati ardeiul feliute subtiri, vanata cubulete mici, ceapa pestisori, iar dovleceii feliute subtiri.
Daliti verdurile in ulei incins, iar spre sfarsit adaugati rosiile taiate feliute si mai caliti putin. Adaugati peste couscous. Daca mai este nevoie adaugati putin ulei de masline, sare si piper.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii