Couscous cu verdure

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Couscous cu verdure

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 5 persoane:
  • - 250 g couscous
  • - 1 ardei rosu
  • - 1 vanata
  • - 1 ceapa rosie
  • - 2 dovlecei
  • - 3 rosii coapte
  • - ulei de masline
  • - ulei pentru prajit
  • - 1 cubulet de unt

Mod de preparare

Pregatiti couscousul punand 250ml apa la fiert, cu o lingura de ulei si o lingurita de sare. Fierbeti couscousul in aceasta apa dupa care da-ti la o parte, varsati couscousul, amestecati cu delicatete si lasati pentru 2 - 3 minute sa se umfle.

Adaugati un cubulet de unt, amestecati si repuneti pe foc, amestecati pentru 3 minute cu o furculita, desfacandu-l.

Preparati verdurile, taiati ardeiul feliute subtiri, vanata cubulete mici, ceapa pestisori, iar dovleceii feliute subtiri.

Daliti verdurile in ulei incins, iar spre sfarsit adaugati rosiile taiate feliute si mai caliti putin. Adaugati peste couscous. Daca mai este nevoie adaugati putin ulei de masline, sare si piper.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor