1. Se pune margarina intr-un bol si se amesteca cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana se obtine o crema fina.
2. In aceasta crema se pun: apa minerala, praful de copt stins cu zeama de lamaie, mierea, macul, nucile macinate si, la sfarsit, faina, amestecandu-se usor.
3. Se tapeteaza tava cu hartie pentru copt si se intinde compozitia in tava. Se baga tava in cuptorul bine incins si se lasa la foc potrivit.
4. Separat, intr-un ibric, se pune margarina, zaharul vanilat, ciocolata si nucile macinate si se tin la baie de aburi, pana se obtine o crema legata. Dupa ce s-a copt prajitura, se toarna glazura, se intinde cu o paleta pe toata suprafata si se orneaza cu fulgi de ciocolata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii