autor:

Laura Teodora

» » Aperitive

Covrig cu somon afumat si branza de vaci

Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
50 g branza de vaci, 1 lingurita de suc de lamaie, 1 covrig, 50 g somon afumat, taiat fasii subtiri, piper negru, cateva fire de marar tocate

Dificultate: Redusa Timp: 7 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca branza de vaci cu sucul de lamaie. Incalzim covrigu in cuptor, de taie in jumatate si se unge cu amestecul de branza si lamaie. Se presara cu fasii de somon, se adauga piper negru si un pic de marar. Se acopera cu cealalta jumatate de covrig si se serveste cat e cald. Delicios pentru niste musafirii neasteptati!
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrig cu somon afumat si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Crochete de cartofi

Crochete de cartofi

Intr-un bol se pune pireul de cartofi se amesteca cu ouale faina si restul componentelor pina este

11 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Ardei kapia umpluti cu crema de branza ,la cuptor

Ardei kapia umpluti cu crema de branza ,la cuptor

Spalam ardeii apoi ii crestam in lung ,de la cotor pana la varf..Indepartam semintele si nervurile. Intr-un

4 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Delicios si pentru famlia noastra.

Dificultate

Redusa

Timp

7 min

0 voturi

Ingrediente

  • 50 g branza de vaci
  • 1 lingurita de suc de lamaie
  • 1 covrig
  • 50 g somon afumat
  • taiat fasii subtiri
  • piper negru
  • cateva fire de marar tocate

Raporteaza reteta

Retete
de Laura Teodora
Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata

Mixăm într-un caston, ouăle şi zahărul. Apoi, adăugăm încet, treptat, uleiul. La final, punem

7 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Se curata, spala si chiar maruntesc fructele in caz ca sunt prea mari. Se pun la clocotit intr-o

20 voturi    5 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
Spumă de strugurei

Spumă de strugurei

Spălăm strugureii şi îi rupem de pe codiţe. Separat, batem albuşurile spumă cu zahărul alb

1 vot    1 comentariu
10 min
Dulciuri diverse
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios si pentru famlia noastra.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Cas pane