autor:

Laura Teodora

» » Aperitive

Covrig cu somon afumat si branza de vaci

Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
50 g branza de vaci, 1 lingurita de suc de lamaie, 1 covrig, 50 g somon afumat, taiat fasii subtiri, piper negru, cateva fire de marar tocate

Dificultate: Redusa Timp: 7 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca branza de vaci cu sucul de lamaie. Incalzim covrigu in cuptor, de taie in jumatate si se unge cu amestecul de branza si lamaie. Se presara cu fasii de somon, se adauga piper negru si un pic de marar. Se acopera cu cealalta jumatate de covrig si se serveste cat e cald. Delicios pentru niste musafirii neasteptati!
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrig cu somon afumat si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Delicios si pentru famlia noastra.

Dificultate

Redusa

Timp

7 min

0 voturi

Ingrediente

  • 50 g branza de vaci
  • 1 lingurita de suc de lamaie
  • 1 covrig
  • 50 g somon afumat
  • taiat fasii subtiri
  • piper negru
  • cateva fire de marar tocate

Raporteaza reteta

Retete
de Laura Teodora
Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata

Mixăm într-un caston, ouăle şi zahărul. Apoi, adăugăm încet, treptat, uleiul. La final, punem

7 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Se curata, spala si chiar maruntesc fructele in caz ca sunt prea mari. Se pun la clocotit intr-o

20 voturi    5 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
Spumă de strugurei

Spumă de strugurei

Spălăm strugureii şi îi rupem de pe codiţe. Separat, batem albuşurile spumă cu zahărul alb

1 vot    1 comentariu
10 min
Dulciuri diverse
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios si pentru famlia noastra.

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mic dejun cu gogosari si crema de branza