autor:

Laura Teodora

» » Aperitive

Covrig cu somon afumat si branza de vaci

Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
50 g branza de vaci, 1 lingurita de suc de lamaie, 1 covrig, 50 g somon afumat, taiat fasii subtiri, piper negru, cateva fire de marar tocate

Dificultate: Redusa Timp: 7 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca branza de vaci cu sucul de lamaie. Incalzim covrigu in cuptor, de taie in jumatate si se unge cu amestecul de branza si lamaie. Se presara cu fasii de somon, se adauga piper negru si un pic de marar. Se acopera cu cealalta jumatate de covrig si se serveste cat e cald. Delicios pentru niste musafirii neasteptati!
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrig cu somon afumat si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada-aperitiv

Rulada-aperitiv

Pt.blat se foloseste o tava de 33/37(eu folosesc tava de la aragaz). Albusurile de la cele 6 oua

24 voturi    3 comentarii
9h
Aperitive cu brinza
CROSTINI CU BRANZA DE CAPRA, PROSCIUTTO SI STRUGURI

CROSTINI CU BRANZA DE CAPRA, PROSCIUTTO SI STRUGURI

Taiem feliile de paine si le punem in cuptorul preincalzit la 200 grade C pana devin aurii. Le scoatem

9 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Delicios si pentru famlia noastra.

Dificultate

Redusa

Timp

7 min

0 voturi

Ingrediente

  • 50 g branza de vaci
  • 1 lingurita de suc de lamaie
  • 1 covrig
  • 50 g somon afumat
  • taiat fasii subtiri
  • piper negru
  • cateva fire de marar tocate

Raporteaza reteta

Retete
de Laura Teodora
Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata

Mixăm într-un caston, ouăle şi zahărul. Apoi, adăugăm încet, treptat, uleiul. La final, punem

7 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Se curata, spala si chiar maruntesc fructele in caz ca sunt prea mari. Se pun la clocotit intr-o

20 voturi    5 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
Spumă de strugurei

Spumă de strugurei

Spălăm strugureii şi îi rupem de pe codiţe. Separat, batem albuşurile spumă cu zahărul alb

1 vot    1 comentariu
10 min
Dulciuri diverse
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios si pentru famlia noastra.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Placinta rulata cu branzeturi si cabanos