Într-un lighenuş de frământat, se amestecă uleiul cu zahărul, scorţişoara, cuişoarele, sucul de portocale în care s-a dizolvat amoniacul, coniacul, grişul şi la sfârşit făina. Se frământă un aluat moale, din care se modelează covrigei rotunzi care se presară cu susan. Se coc în cuptorul dinante încălzit la foc potrivit.
Poftă bună!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii