Amoniul dizolvat in putin lapte se amesteca intr-un vas impreuna cu branza razuita si cu celelalte ingrediente.Din aluatul obtinut se intinde o foaie de un centimetru grosime care se taie sub forma unor covrigei,cu un pahar sau forme pentru fursecuri.Covrigeii se coc intr-o tava unsa,timp de 15-20 min.Spre sfarsit se ung cu un ou batut,si se presara cu susan.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii