Mai intai pregatim maiaua.
Mai întâi pregătim maiaua. Într-un bol punem drojdia uscata, 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina, 2 linguri de lapte. Amestecam și lăsăm la dospit.
După ce a crescut maiaua pregătim aluatul. Într-un bol mai mare punem făina, maiaua, gălbenușurile și începem sa frământăm, adaugând treptat laptele, untul și spre sfârșit praful de sare. După ce am frământat bine, lăsăm iar aluatul la dospit.
După ce a crescut, împărțim în 4 părți egale și le umplem cu rahat, cacao și nuca, apoi împletim și punem în tăvi. Lăsăm iar la dospit.
După ce au crescut frumos, ungem cu gălbenuș și băgăm la cuptor pentru o oră!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii