Ingrediente
1 plic drojdie uscata,, 500 g zahăr,, 500 ml lapte,, 1kg de făină,, 3 gălbenușuri,, cacao 1 plic,, rahat 400 gr,, nuca măcinată,, 1 praf de sare,, 150 gr de unt
Dificultate: Ridicata | Timp: 2h 30 min
0 voturi
Mod de preparare
După ce a crescut maiaua pregătim aluatul. Într-un bol mai mare punem făina, maiaua, gălbenușurile și începem sa frământăm, adaugând treptat laptele, untul și spre sfârșit praful de sare. După ce am frământat bine, lăsăm iar aluatul la dospit.
După ce a crescut, împărțim în 4 părți egale și le umplem cu rahat, cacao și nuca, apoi împletim și punem în tăvi. Lăsăm iar la dospit.
După ce au crescut frumos, ungem cu gălbenuș și băgăm la cuptor pentru o oră!