Ingrediente
400 g faina, 200 g unt de prajitura (cu aroma de vanilie), 250 g zahar, 5 oua, 100 ml lapte, 200 g ciocolata amaruie taiata in bucati mari, 1/4 lingurita scortisoara, praf de copt, 200 g fistic, 200 g fructe uscate, 4-5 lingurite coaja de portocala rasa
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
3 voturi
Mod de preparare
2 In compozitia astfel obtinuta amestecati treptat faina si praful de copt.
3 Adaugati ciocolata taiata in bucati mari, caisele uscate (eu le-am taiat in 4), fisticul si coaja de portocale. Amestecati bine.
4 Turnati amestecul intr-o forma unsa in prealabil si dati la cuptorul gata incalzit.
5 Il lasati la cuptor cat timp e nevoie (eu testez aluatul cu o scobitoare). Lasati sa se raceasca si abia apoi il puteti taia.