1 Intr-un vas amestecati untul, zaharul si condimentele, pana ce abtineti o pasta. Adaugati unul cate unul ouale, apoi laptele. Amestecati mereu.
2 In compozitia astfel obtinuta amestecati treptat faina si praful de copt.
3 Adaugati ciocolata taiata in bucati mari, caisele uscate (eu le-am taiat in 4), fisticul si coaja de portocale. Amestecati bine.
4 Turnati amestecul intr-o forma unsa in prealabil si dati la cuptorul gata incalzit.
5 Il lasati la cuptor cat timp e nevoie (eu testez aluatul cu o scobitoare). Lasati sa se raceasca si abia apoi il puteti taia.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii