1 Intr-un vas amestecati untul, zaharul si condimentele, pana ce abtineti o pasta. Adaugati unul cate unul ouale, apoi laptele. Amestecati mereu.
2 In compozitia astfel obtinuta amestecati treptat faina si praful de copt.
3 Adaugati ciocolata taiata in bucati mari, caisele uscate (eu le-am taiat in 4), fisticul si coaja de portocale. Amestecati bine.
4 Turnati amestecul intr-o forma unsa in prealabil si dati la cuptorul gata incalzit.
5 Il lasati la cuptor cat timp e nevoie (eu testez aluatul cu o scobitoare). Lasati sa se raceasca si abia apoi il puteti taia.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii