Am facut aluatul la masina de paine.Cand a fost gata,l-am rasturnat pe planseta tapetata cu faina si l-am împartit în 2 parti.
Am intins prima foaie am pus rahat si am rulat-o.La fel am procedat si cu a doua,dupa care le-am împletit.
Am îmbracat tava în hartie,am pus cozonacul,l-am uns cu galbenus amestecat cu putin lapte,am pus fulgi de migdale deasupra si l-am lasat sa creasca timp de 1 ora la loc cald(pe pervaz deasupra caloriferului).
Se încearca cu un bat de frigarui.Va recomand sa-l încercati!
Este foarte aromat si pufos!
Va urez pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii