Se face maiaua din 3 linguri faina ,drojdie,1lingurita zahar un pahar apa.seamesteca bine ingredientele.Selasa sa se odihneasca
Intre timp framantam faina cu apa calda cu zaharul cu uleiul, sarea zeama de la lamai si portocala si cu coaja lor.Adaugam maiaua si jumatate din rom
lasam sa creasca la temperatura camerei
Intre timp intr un castron adaugam macul cu zaharul si romul si punem apa calda cat sa devina ca o smantana groasa.Lasam sa se umfle
Lasam sa dospeasca aluatul cel putin 4 ore
Cand e gata il separam in doua si il intindem cu facaletul
Deasupra intindem macul si rulam
Punem cozonacii in tavi inalte si lasam dsa mai creasca inca 15 min.Deasupra presaram cu zahar tos si dam la cuptor ,care e deja incins.Coacem la th 6(220).
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii