autor:

Andreea Rus

» » Aperitive

,,Cozonac'' din piept de pui

Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 ianuarie 2013

Ingrediente
1 piept de pui dezosat, 3 cartofi, 1 morcov, usturoi, 2 oua, delicat, piper, boia, 2 linguri de pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se macina prin masina de tocat, cartofii, morcovul si usturoiul se razalesc prin razatoarea mica.Toate acestea se framanta si se pun la cuptor 30-40 de minute, pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra ",,Cozonac'' din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri din piept de pui cu seminte

Rulouri din piept de pui cu seminte

Feliez pieptul de pui, bat carnea ca pentru snitel.Ung feliile de carne cu mustar,presar cu sare

8 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt

Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt

Pieptul de pui se feliaza iar apoi se se bate ca si pentru snitele, se condimenteaza cu sare si

20 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 3 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

    O bunatate...

  • Bogdan Heihal

    Bogdan Heihal (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2013

    Cred ca este foarte bun acest cozonac de aceea il voi incerca si eu.

  • Stefana

    Stefana (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2013

    Acestei retete eu ii spun "parjoale la tava" si ii adaug putina verdeata. Este ffffffffffffff buna, usor de facut si merita sa o incercati. Pofta buna!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • 3 cartofi
  • 1 morcov
  • usturoi
  • 2 oua
  • delicat
  • piper
  • boia
  • 2 linguri de pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Rus
Compot de fructe asortate

Compot de fructe asortate

Se spala bine fructele.Nectarinele,piersicile si perele se taie felii,strugurii se desfac de pe ciorchina

13 voturi    4 comentarii
45 min
Sucuri si compoturi de fructe
Spumoasa de strugurei

Spumoasa de strugurei

Pentru inceput se spala strugureii,apoi se zdrobesc cu furculita. Albusurile se bat spuma cu zaharul,

10 voturi    6 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Tort cu fructe si piscoturi

Tort cu fructe si piscoturi

Gelatina se dizolva in 50ml de apa calduta.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu gelatina dizolvata.

18 voturi    6 comentarii
1h
Torturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu carne