autor:

Andreea Rus

» » Aperitive

,,Cozonac'' din piept de pui

Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 ianuarie 2013

Ingrediente
1 piept de pui dezosat, 3 cartofi, 1 morcov, usturoi, 2 oua, delicat, piper, boia, 2 linguri de pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se macina prin masina de tocat, cartofii, morcovul si usturoiul se razalesc prin razatoarea mica.Toate acestea se framanta si se pun la cuptor 30-40 de minute, pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra ",,Cozonac'' din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitel din piept de pui la cuptor

Snitel din piept de pui la cuptor

Feliile de pui se bat cu ciocanul de carne , se condimenteaza apoi se ung cu ulei . Se lasa 10 minute

6 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute din piept de pui,marinate

Chiftelute din piept de pui,marinate

Pieptul de pui(se poate si de curcan) se macina impreuna cu sunca si cartoful;aceasta compozitie

6 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

    O bunatate...

  • Bogdan Heihal

    Bogdan Heihal (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2013

    Cred ca este foarte bun acest cozonac de aceea il voi incerca si eu.

  • Stefana

    Stefana (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2013

    Acestei retete eu ii spun "parjoale la tava" si ii adaug putina verdeata. Este ffffffffffffff buna, usor de facut si merita sa o incercati. Pofta buna!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Rus
Compot de fructe asortate

Compot de fructe asortate

Se spala bine fructele.Nectarinele,piersicile si perele se taie felii,strugurii se desfac de pe ciorchina

13 voturi    4 comentarii
45 min
Sucuri si compoturi de fructe
Spumoasa de strugurei

Spumoasa de strugurei

Pentru inceput se spala strugureii,apoi se zdrobesc cu furculita. Albusurile se bat spuma cu zaharul,

10 voturi    6 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Tort cu fructe si piscoturi

Tort cu fructe si piscoturi

Gelatina se dizolva in 50ml de apa calduta.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu gelatina dizolvata.

15 voturi    5 comentarii
1h
Torturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Poienita de primavara