autor:

Anonim

» » Aperitive

Crap cu orez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
crap fara cap, ceapa, orez, ulei, rosii, pasta de tomate, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 m l de apa. Se adauga orezul si se continua inabusirea. Se adauga pasta de tomate, piper, sare, apa fiarta (1.5 l) si se fierb 30 min. Bucatile de peste se asaza peste compozitia obtinuta, iar deasupra se pun jumatati de rosii, se adauga ulei si se introduc la cuptor, cca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu ciuperci

Tarta cu ciuperci

1. Pentru aluat: amestecam untul cu faina,praful de sare si apa pana aluatul se leaga bine. Daca

14 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Risotto cremos cu sofran si baby spanac

Risotto cremos cu sofran si baby spanac

MOD DE PREPARARE Intr-o craticioara cu fund dublu se pune untul si uleiul de masline la incins.

4 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Rulouri cu sunca si cascaval