autor:

Brindusa_Aluculesei
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 ianuarie 2017

Ingrediente
- 1 bucata crap-4,5kg, - 1 kg.hribi, culesi din vara, fierti si pusi la congelator, - 1 bucata lamaie, - 500 ml.suc de patlagele galbene , - condimente de peste, - 1 lingurita cimbru macinat, - 1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume, - masline, - 3 linguri ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

31 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele, se portioneaza si se asaza in tava in care s-a pus ulei, se asaza hribii in tava, se toarna sucul de patlagele, se presara cimbru, condimente de peste, maggi secretul gustului; se orneaza cu felii de lamaie, masline si se da tava la cuptor. Sare nu am pus, deoarece sucul de patlagele galbene facut in casa are suficienta sare. Pestele se face foarte repede, asa ca este necesar sa isi scimbe putin culoarea si sa scada putin sucul de patlagele. Capul si coada vor fi folosite la un bors de peste. Sa aveti pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Plachie de crap la cuptor

Plachie de crap la cuptor

Intr-o tigaie, călim pentru câteva minute ceapa tăiată fideluţă, ardeii kapia rondele şi

0 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Crap cu legume la cuptor

Crap cu legume la cuptor

Morcovul, ardeii, ceapa si vanata se taie rondele si se aseaza pe fundul unei tavi de ceramica. Pestele

5 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

31 voturi

Ingrediente

  • - 1 bucata crap-4,5kg
  • - 1 kg.hribi
  • culesi din vara
  • fierti si pusi la congelator
  • - 1 bucata lamaie
  • - 500 ml.suc de patlagele galbene 
  • - condimente de peste
  • - 1 lingurita cimbru macinat
  • - 1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume
  • - masline
  • - 3 linguri ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

175 voturi    38 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Aperitive reci cu sunca si cascaval Aperitive reci cu sunca si cascaval

Spalam castravetele si il taiem felii rotunde potrivit de groase. Pe un tocator punem o felie sunca de praga, doua felii cascaval,

8 voturi    6 comentarii
15 min
Aperitive
Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova

Intestinul gros de la porc se curata foarte bine, se spala si se freaca cu sare si malai, apoi iar se spala. Se pregateste un amestec

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Rata umpluta cu sarmale