autor:

Truedelights

» » Prajituri

Cream cheese tart

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 ianuarie 2011

Ingrediente
O tarta dulce, cu umplutura de branza si smantana ,avand la baza aluatul crocant ,atat de versatil ,pe care eu il folosesc mereu. Rezultatul este uimitor de fiecare data. ), , , Blat:, 125 g unt, 100 g zahar pudra, 2 galbenusuri, 2 linguri lapte, un praf de sare,, 250 g faina, coaja rasa de lamaie, Crema:, 2 oua, 2 albusuri, 5-6 linguri zahar, 150 g smantana, 150 g branza proaspata,, 1 lingura gris, coaja rasa de lamaie, esenta de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Pentru blat: se amesteca untul cu zaharul pudra apoi cu galbenusurile, faina, sarea, coaja de lamaie si la final laptele. Se omogenizeaza aluatul, se pune in folie alimentara si se da la frigider pana este gata si umplutura.
Se bat usor ouale cu zaharul ,coaja de lamaie si esenta de vanilie.
Branza proaspata se amesteca bine cu smantana apoi cu ouale si grisul. Se omogenizeaza bine totul pana se obtine o crema de o consistenta fina si uniforma.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina ,apoi se intinde aluatul de tarta, imbracand si marginile tavii. Se inteapa din loc in loc , apoi se toarna crema de branza. Tarta se coace in cuptorul deja incins ,pentru aprox. 25-30 minute.
Se taie dupa ce se raceste bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cream cheese tart" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii

  • Silvia Murariu , 03 februarie 2015

    bunut , bunut!

  • Anca_Lup

    Anca_Lup (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2015

    Da,e super de buna!

  • Anca_Lup

    Anca_Lup (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2015

    Am preparat-o,este o delicatese

    • Lucica Popescu , 22 noiembrie 2013

      abia astept sa o prepar si sigur e delicioasa POFTA BUNA

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2013

      O bunatate !

    • Proca Constanta , 21 noiembrie 2013

      O bunatate !

    • Ene Nuti , 02 noiembrie 2013

      foarte delicios am facuto si e super de buna

    • Mihaela H Mihaela , 06 octombrie 2013

      bun bun

    • Tepelus Ionut , 05 octombrie 2013

      bunut , bunut!

    • Luvnrj Andreea , 05 octombrie 2013

      yummmm

    • Truedelights

      Truedelights (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2011

      Marta,cred ca poti folosi si biscuiti in loc de aluat. De ce nu? :)

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2011

      cum imi plac foarte mult tartele si in general prajiturile cu brinza apreciez aceasta reteta . nu se poate folosi si blat de biscuiti?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

21 voturi

Ingrediente

  • O tarta dulce
  • cu umplutura de branza si smantana ,avand la baza aluatul crocant ,atat de versatil ,pe care eu il folosesc mereu. Rezultatul este uimitor de fiecare data. )
  • Blat:
  • 125 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri lapte
  • un praf de sare,
  • 250 g faina
  • coaja rasa de lamaie
  • Crema:
  • 2 oua
  • 2 albusuri
  • 5-6 linguri zahar
  • 150 g smantana
  • 150 g branza proaspata,
  • 1 lingura gris
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Rata pe varza

Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

17 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Anca_Lup (Chef de cuisine)

Da,e super de buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Clatite