autor:

Truedelights

» » Prajituri

Cream cheese tart

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 ianuarie 2011

Ingrediente
O tarta dulce, cu umplutura de branza si smantana ,avand la baza aluatul crocant ,atat de versatil ,pe care eu il folosesc mereu. Rezultatul este uimitor de fiecare data. ), , , Blat:, 125 g unt, 100 g zahar pudra, 2 galbenusuri, 2 linguri lapte, un praf de sare,, 250 g faina, coaja rasa de lamaie, Crema:, 2 oua, 2 albusuri, 5-6 linguri zahar, 150 g smantana, 150 g branza proaspata,, 1 lingura gris, coaja rasa de lamaie, esenta de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Pentru blat: se amesteca untul cu zaharul pudra apoi cu galbenusurile, faina, sarea, coaja de lamaie si la final laptele. Se omogenizeaza aluatul, se pune in folie alimentara si se da la frigider pana este gata si umplutura.
Se bat usor ouale cu zaharul ,coaja de lamaie si esenta de vanilie.
Branza proaspata se amesteca bine cu smantana apoi cu ouale si grisul. Se omogenizeaza bine totul pana se obtine o crema de o consistenta fina si uniforma.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina ,apoi se intinde aluatul de tarta, imbracand si marginile tavii. Se inteapa din loc in loc , apoi se toarna crema de branza. Tarta se coace in cuptorul deja incins ,pentru aprox. 25-30 minute.
Se taie dupa ce se raceste bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cream cheese tart" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu caise

Prajitura cu caise

Se separa ouale. Galbenusurile+10 linguri ulei+praf de copt+10 linguri de apa+zeama si coaja de

4 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura Sah

Prajitura Sah

Blat: Se separa ouale,iar albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga zaharul si

57 voturi    13 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Silvia Murariu , 03 februarie 2015

    bunut , bunut!

  • Anca_Lup

    Anca_Lup (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2015

    Da,e super de buna!

  • Anca_Lup

    Anca_Lup (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2015

    Am preparat-o,este o delicatese

    • Fara foto

      Lucica Popescu , 22 noiembrie 2013

      abia astept sa o prepar si sigur e delicioasa POFTA BUNA

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2013

      O bunatate !

    • Fara foto

      Proca Constanta , 21 noiembrie 2013

      O bunatate !

    • Fara foto

      Ene Nuti , 02 noiembrie 2013

      foarte delicios am facuto si e super de buna

    • Fara foto

      Mihaela H Mihaela , 06 octombrie 2013

      bun bun

    • Fara foto

      Tepelus Ionut , 05 octombrie 2013

      bunut , bunut!

    • Fara foto

      Luvnrj Andreea , 05 octombrie 2013

      yummmm

    • Truedelights

      Truedelights (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2011

      Marta,cred ca poti folosi si biscuiti in loc de aluat. De ce nu? :)

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2011

      cum imi plac foarte mult tartele si in general prajiturile cu brinza apreciez aceasta reteta . nu se poate folosi si blat de biscuiti?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

21 voturi

Ingrediente

  • O tarta dulce
  • cu umplutura de branza si smantana ,avand la baza aluatul crocant ,atat de versatil ,pe care eu il folosesc mereu. Rezultatul este uimitor de fiecare data. )
  • Blat:
  • 125 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri lapte
  • un praf de sare,
  • 250 g faina
  • coaja rasa de lamaie
  • Crema:
  • 2 oua
  • 2 albusuri
  • 5-6 linguri zahar
  • 150 g smantana
  • 150 g branza proaspata,
  • 1 lingura gris
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Ratza pe varza

Ratza pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

15 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Anca_Lup (Chef de cuisine)

Da,e super de buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec rapid de ciocolata si orez expandat Chec rapid de ciocolata si orez expandat

Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cremsnit cu foi de pandispan Cremsnit cu foi de pandispan

Intr-un bol batem bine 3 oua cu 3 linguri de zahar si 1 lingurita de zahar vanilat pana compozitia devine spumoasa si mai deschisa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu nuca de cocos si mac