autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Creier de porc pane

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
1 kg creier, 2 oua, faina, 2 catei de usturoi, ulei pentru prajit, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Cureti creierul de pielite,il portionezi in bucatele aproximativ egale,le usuci pe un prosop, treci prin faina,apoi prin oul in care ai adaugat usturoiul facut mujdei,sare si piper. Le prajesti in ulei incins. Scoti pe prosop de hartie. Servesti ca aperitiv pe salata verde fie calde fie reci cu garnitura de cartofi pai si salata,sau cu mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Creier de porc pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Suberec

Suberec

Se framanta un aluat din apa calda, sare, zahar adaugandu-se treptat faina. In final aluatul trebuie

39 voturi    12 comentarii
1h
Aperitive cu carne
CHIFTELUTE DIN CARNE TOCATA DE CURCAN

CHIFTELUTE DIN CARNE TOCATA DE CURCAN

Se pune carne intr-un bol,se adauga ceapa data pe razatoarea mica,cartoful dat si el tot pe razatoarea

24 voturi    13 comentarii
1h 5 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 1 kg creier
  • 2 oua
  • faina
  • 2 catei de usturoi
  • ulei pentru prajit
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de miel-reteta mea