Cureti creierul de pielite,il portionezi in bucatele aproximativ egale,le usuci pe un prosop, treci prin faina,apoi prin oul in care ai adaugat usturoiul facut mujdei,sare si piper. Le prajesti in ulei incins. Scoti pe prosop de hartie. Servesti ca aperitiv pe salata verde fie calde fie reci cu garnitura de cartofi pai si salata,sau cu mujdei de usturoi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii