autor:

autor

» » Aperitive

Creier in aspic

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 creier mare sau 2 mici, masline, gogosari, patrunjel verde, 1 albus de ou rascopt, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe creierul si se serveste in aspic fie intreg, fie taiat felii. Se toarna aspic intr-o forma rotunda. Dupa ce s-a racit, se asaza creierul cu fata in jos, pe aspic. Se toarna aspic cu o lingura de jur-imprejur. Aspicul trebuie sa fie lichid, insa rece. Se umple forma bine, astfel ca aspicul sa acopere creierul cu un strat gros cam de 1-2 cm. se pune la gheata si se rastoarna pe o farfurie rotunda, garnisindu-se cu aspic tocat de jur-imprejur, iar pe deasupra se presara bobite mici rotunde de masline, gogosari si albus de ou rascopt, crengute de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Creier in aspic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din carne tocata

Rulada din carne tocata

Inimile fierte le dam prin masina de tocat carne,amestecam cu carnea tocata,adaugam ouale si condimentele,amestecam

59 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea inmuiata

3 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 creier mare sau 2 mici
  • masline
  • gogosari
  • patrunjel verde
  • 1 albus de ou rascopt
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj