Creierul de vitel sau de porc, curatat de cheaguri de singe, se fierbe (10 minute creierul de porc si 15 minute creierul de vitel) in apa clocotita cu putina sare si zeama de lamiie sau otet. Dupa ce s-a racit, se taie in felii de 1 cm grosime si se aranjeaza in forma ornata, ca si ficatul. Se toarna aspic, cit sa-l cuprinda. Dupa ce s-a inchegat, preparatul se rastoarna pe platou. In forme mici, ornate, se asaza creierul taiat in cuburi mici si, apoi, peste ele se toarna aspic, cit sa-l cuprinda bine. Dupa ce s-a inchegat aspicul, preparatele se rastoarna pe farfurioare
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii