Batem oule cu galbenusurile intr-o farfurie adinca apoi adaugam zaharul si vanilia. Apoi urmeaza si laptele ( laptele sa nu fie fiert).
Luam o tava si 7 cani(mag) mari si punem in fiecare cana cite o lingurita de sirop, apoi turnam si cantitatea de oua in fiecare cana.
Incingem cuptorul la 170 de garade.
Linga noi trebuie sa avem apa fiarta fierbinte, punem in tava canile si turnam apa fierbinte in tava ca cind vor fi in cuptor sa nu sa se strice canile la temperature mare.
Le punem la cuptor timp de 20-25min.
Tot timpul cit se coc sa avem grija sa nu scada apa din tava daca scade adaugam in loc!
Scoatem canile din tava si le lasam sa se raceasca inainte dea le pune la frigider.
Imainte de servire cum procedam ca sa le scoatem din cani: punem cana in apa fierbinte si apoi cu un cutit subtire trecem pe marginea canii interioare si o rasturnam in farfurie.
Pofta buna!!!!!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii