autor:

cristina i.

» » Dulciuri diverse

Crema cu frisca

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
2 galbenusuri,1 lingura cacao,250 ml frisca lichida,5 linguri zahar

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu cacaoa,separat se bate frisca cu zaharul si se amesteca cele 2 compozitii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema cu frisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Crema de vanilie cu fructe si frisca

Crema de vanilie cu fructe si frisca

Spalati fructele, scoateti samburii si cojiti banana. Amestecati praful de vanilie (cremsnit) cu

30 voturi    13 comentarii
15 min
Spume si creme dulci
Ecler cu crema de vanilie si frisca

Ecler cu crema de vanilie si frisca

Se pune apa la fiert intr-un vas cu sarea, zaharul si untul. Cand a dat in clocot se stinge focul,

9 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 galbenusuri,1 lingura cacao,250 ml frisca lichida,5 linguri zahar

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

11 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Tofri