Crema cu lamaie si rahat (de post)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr rahat (o singura culoare!)
  • 200 gr margarina (**unt)
  • 1 lamaie

Mod de preparare

- Lamaia se spala, se taie bucati si se curata de seminte dupa care se da la masina de tocat impreuna cu rahatul. Compozitia se amesteca bine ca sa se omogenizeze.

- Untul se freaca spuma dupa care se adauga treptat compozitia de lamaie si rahat.

**Obs: Crema se poate prepara mult mai usor la robotul de bucatarie. Lamaia spalata, taiata bucati si curatata de seminte se mixeaza impreuna cu rahatul. Se adauga untul si se mixeaza in continuare pana se obtine o crema spumoasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise