Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 19 august 2008
Ingrediente
andive, apa, morcovi, telina, pastarnac, ceapa, faina, praz, unt,, frisca, apa, lapte, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se fierb toate legumele in 3 l de apa rece. Ceapa se caleste in unt topit, dupa care se adauga faina dizolvata in lapte. Supa fiarta se strecoara , iar zarzavatul se paseaza. In supa clocotita se incorporeaza piureul de zarzavat, ceapa si faina apoi se tine supa la foc 20 min. Se drege cu galbenusurile amestecate cu frisca si restul de unt . Se adauga sarea.
Daca ti-a placut reteta noastra "crema de andive" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
se scoate cotorul amar de la chicons. Se toaca ceapa, se taie andivele in rondele potrivite, cartofii
3 voturi
0 comentarii
35 min
Punem sfecla la copt. Spalam andivele, curațăm primele frunze, scobim cotorul si punem andivele
0 voturi
0 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate