autor:

ana catalina focsa

» » , Retete vegetariene, Supe de legume

Crema de bostan turcesc

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
500 grame de bostan turcesc{portocaliu}curatat de coaja si de seminte,50 gr ceapa taiata ,1/2 l de apa,1 fasie de coaja de portocala[fara interiorul alb },4 linguri de ulei de masline,100 gr de branza topita in cuburi,sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Incalziti o tigaie in care adugati 1 lingura de ulei de masline si caliti 5 minute bostanul turcesc taiat in cuburi si ceapa. Adaugati apa si coaja de portocala.Asteptati sa inceapa sa fiarba si lasati la foc potrivit timp de 20 minute. Scoateti coaja de portocala ,introduceti restul de compozitie intr-un vas in care puteti amesteca cu ajutorul unui mixer sau al unui robot de bucatarie pana se formeaza o crema .A daugati branza si restul de ulei de masline si continuati sa amestecati.Condimentati cu sare si piper si serviti crema calda si cu crutoane .Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de bostan turcesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii cu tagliatelle si chipsuri de parmezan

Supa de rosii cu tagliatelle si chipsuri de parmezan

Curatam ceapa si o tocam. Morcovul il decojim, il taiem in doua pe lungime apoi il facem rondele. Rosia

0 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Supe de legume
Supa Crema De Morcovi Cu Ghimbir

Supa Crema De Morcovi Cu Ghimbir

Tocati ceapa marunt si caliti-o in putin ulei. Cand ceapa s-a calit adaugati legumele taiate in

2 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    probabil ca este foarte buna...

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

    Interesantă combinaţie!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 grame de bostan turcesc{portocaliu}curatat de coaja si de seminte,50 gr ceapa taiata ,1/2 l de apa,1 fasie de coaja de portocala[fara interiorul alb },4 linguri de ulei de masline,100 gr de branza topita in cuburi,sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

mirey (Chef de cuisine)

probabil ca este foarte buna...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de sfecla rosie