autor:

ana catalina focsa

» » , Retete vegetariene, Supe de legume

Crema de bostan turcesc

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
500 grame de bostan turcesc{portocaliu}curatat de coaja si de seminte,50 gr ceapa taiata ,1/2 l de apa,1 fasie de coaja de portocala[fara interiorul alb },4 linguri de ulei de masline,100 gr de branza topita in cuburi,sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Incalziti o tigaie in care adugati 1 lingura de ulei de masline si caliti 5 minute bostanul turcesc taiat in cuburi si ceapa. Adaugati apa si coaja de portocala.Asteptati sa inceapa sa fiarba si lasati la foc potrivit timp de 20 minute. Scoateti coaja de portocala ,introduceti restul de compozitie intr-un vas in care puteti amesteca cu ajutorul unui mixer sau al unui robot de bucatarie pana se formeaza o crema .A daugati branza si restul de ulei de masline si continuati sa amestecati.Condimentati cu sare si piper si serviti crema calda si cu crutoane .Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de bostan turcesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de mere

Supa de mere

Curatam merele, le taiem in 4 si apoi in cubulete mai mici. Punem apa la fiert, adaugam merele, zaharul,

1 vot    2 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa de legume pasate cu porumb

Supa de legume pasate cu porumb

Se curata toate legumele, se spala si se pun la fiert intr-o oala.Dupa ce s-au fiert ,pastram apa

4 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    probabil ca este foarte buna...

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

    Interesantă combinaţie!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 grame de bostan turcesc{portocaliu}curatat de coaja si de seminte,50 gr ceapa taiata ,1/2 l de apa,1 fasie de coaja de portocala[fara interiorul alb },4 linguri de ulei de masline,100 gr de branza topita in cuburi,sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

mirey (Chef de cuisine)

probabil ca este foarte buna...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac cu fructe Supa crema de dovleac cu fructe

Dovleacul curatat de coaja si seminte, taiat cubulete, la fel si fructele, ceapa, morcovul si telina, lamaita spalata, toate se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de sfecla rosie