autor:

ana catalina focsa

» » , Retete vegetariene, Supe de legume

Crema de bostan turcesc

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
500 grame de bostan turcesc{portocaliu}curatat de coaja si de seminte,50 gr ceapa taiata ,1/2 l de apa,1 fasie de coaja de portocala[fara interiorul alb },4 linguri de ulei de masline,100 gr de branza topita in cuburi,sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Incalziti o tigaie in care adugati 1 lingura de ulei de masline si caliti 5 minute bostanul turcesc taiat in cuburi si ceapa. Adaugati apa si coaja de portocala.Asteptati sa inceapa sa fiarba si lasati la foc potrivit timp de 20 minute. Scoateti coaja de portocala ,introduceti restul de compozitie intr-un vas in care puteti amesteca cu ajutorul unui mixer sau al unui robot de bucatarie pana se formeaza o crema .A daugati branza si restul de ulei de masline si continuati sa amestecati.Condimentati cu sare si piper si serviti crema calda si cu crutoane .Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de bostan turcesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de zarzavaturi

Supa de zarzavaturi

Astazi va prezint o supa nu doar sanatoasa ci si foarte gustoasa... Tocam marunt ceapa si o punem

7 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de rosii cu crutoane, la slow cooker Crock-Pot

Supa crema de rosii cu crutoane, la slow cooker Crock-Pot

Punem rosiile in sos in vasul aparatului Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital. Adaugam ceapa verde

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    probabil ca este foarte buna...

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

    Interesantă combinaţie!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 grame de bostan turcesc{portocaliu}curatat de coaja si de seminte,50 gr ceapa taiata ,1/2 l de apa,1 fasie de coaja de portocala[fara interiorul alb },4 linguri de ulei de masline,100 gr de branza topita in cuburi,sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

mirey (Chef de cuisine)

probabil ca este foarte buna...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa-crema de dovleac Supa-crema de dovleac

Nu am facut niciodata, dar mi-am zis ca merita sa incerc. Dovleacul il aveam de la tara, mi-a mai ramas sa caut cea mai buna reteta. Fiindca

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac cu mar Supa crema de dovleac cu mar

Pentru inceput am facut supa de pui. Am avut cateva resturi ramase de la un pui, adica gat, grasime si aripi, le-am pus la fiert in

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa de ciuperci