autor:

andreutza

» » Dulciuri diverse

Crema de branza cu capsune

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 octombrie 2009

Ingrediente
200 g branza dulce de vaci, 100 g smantana, 100 g zahar, 300 g capsune.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Pasezi 200 g capsune, dupa care le amesteci bine cu zaharul si cu branza, adaugi smantana batuta, torni compozitia in cupe si dai crema la rece. O servesti cu smantana indulcita, amestecata cu suc de capsune. Ornezi fiecare cupa cu 3-4 capsune intregi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu capsune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Petits chinois

Petits chinois

Pentru ca nu am gasit nici o reteta care sa imi convina, adica sa imi iasa asa buna cum mancasem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Clatite cu banane

Clatite cu banane

Se amesteca ouale cu zaharul, uleiul, apoi se adauga laptele, apa minerala, faina, aromele . Trebuie

2 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    N-am avut grijă să-mi pun căpşuni la congelator şi acum înghit în sec! Foarte bună cremă!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Foarte apetisanta

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    Delicioasa...

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 200 g branza dulce de vaci
  • 100 g smantana
  • 100 g zahar
  • 300 g capsune.

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi

mariana scarlat (Chef de cuisine)

N-am avut grijă să-mi pun căpşuni la congelator şi acum înghit în sec! Foarte bună cremă!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Desert rapid