autor:

andreutza

» » Dulciuri diverse

Crema de branza cu capsune

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 octombrie 2009

Ingrediente
200 g branza dulce de vaci, 100 g smantana, 100 g zahar, 300 g capsune.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Pasezi 200 g capsune, dupa care le amesteci bine cu zaharul si cu branza, adaugi smantana batuta, torni compozitia in cupe si dai crema la rece. O servesti cu smantana indulcita, amestecata cu suc de capsune. Ornezi fiecare cupa cu 3-4 capsune intregi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu capsune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Papanasi cu smantana si dulceata

Papanasi cu smantana si dulceata

1. Amestecati, intr-un bol destul de mare, branza de vaci scursa de zer, faina, grisul, coaja de

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tarta cu pere

Tarta cu pere

Aluatul: Frecam untul cu zaharul cu o lingura de lemn. Incorporam oul, vanilia si coaja rasa de

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    N-am avut grijă să-mi pun căpşuni la congelator şi acum înghit în sec! Foarte bună cremă!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Foarte apetisanta

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    Delicioasa...

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 200 g branza dulce de vaci
  • 100 g smantana
  • 100 g zahar
  • 300 g capsune.

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi

mariana scarlat (Chef de cuisine)

N-am avut grijă să-mi pun căpşuni la congelator şi acum înghit în sec! Foarte bună cremă!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Tarta cu capsuni si crema de Ricotta