autor:

oana

» » Aperitive

crema de branza

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
150g branza de burduf, 100g unt, putina bere, 1 leg. ceapa rosie razuita, sare, 1 lgt. boia, mustar si chimen macinat dupa gust, 1 leg de ceapa verde.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Totul se baga in blender si se mixeaza, se aseaza intr-un bol si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rosii/castravetzi umpluti cu crema de branza

Rosii/castravetzi umpluti cu crema de branza

Mai intai, se taie rosiile in jumatate si se lasa la scurs alaturi de castravetzi.Castravetzii se

3 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Clatite cu crema de branza si somon

Clatite cu crema de branza si somon

Conectam aparatul Panini Maker Breville la o sursa de curent. Intr-un castron, amestecam usor

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 150g branza de burduf
  • 100g unt
  • putina bere
  • 1 leg. ceapa rosie razuita
  • sare
  • 1 lgt. boia
  • mustar si chimen macinat dupa gust
  • 1 leg de ceapa verde.

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Tartine de castravete cu branza si smantana