autor:

oana

» » Aperitive

crema de branza

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
150g branza de burduf, 100g unt, putina bere, 1 leg. ceapa rosie razuita, sare, 1 lgt. boia, mustar si chimen macinat dupa gust, 1 leg de ceapa verde.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Totul se baga in blender si se mixeaza, se aseaza intr-un bol si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu mure si crema de branza

Tarta cu mure si crema de branza

Cantitatile acestea sunt pentru o tava mica, cu diametrul de 28 cm. Se aduce untul la temperatura

6 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu crema de branza si mac

Tarta cu crema de branza si mac

Preparare blat Mixam zaharul cu untul moale (la temperatura camerei) si cu zaharul vanilat, pana

6 voturi    5 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 150g branza de burduf
  • 100g unt
  • putina bere
  • 1 leg. ceapa rosie razuita
  • sare
  • 1 lgt. boia
  • mustar si chimen macinat dupa gust
  • 1 leg de ceapa verde.

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Fursecuri sarate cu parmezan