autor:

oana

» » Aperitive

crema de branza

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
150g branza de burduf, 100g unt, putina bere, 1 leg. ceapa rosie razuita, sare, 1 lgt. boia, mustar si chimen macinat dupa gust, 1 leg de ceapa verde.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Totul se baga in blender si se mixeaza, se aseaza intr-un bol si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clătite cu roșcove, cremă de brânză și fructe

Clătite cu roșcove, cremă de brânză și fructe

Am pus pe rând, într-un vas, ingredientele pentru aluatul de clătite și am omogenizat, obținând

0 voturi    0 comentarii
40 min
Prajituri
Prajiturele cu crema de branza si zmeura

Prajiturele cu crema de branza si zmeura

Preincalziti cuptorul la treapta 4 sau 180 grade. Ungeti cu unt si tapetati cu faina forme de minitarte,

7 voturi    0 comentarii
55 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 150g branza de burduf
  • 100g unt
  • putina bere
  • 1 leg. ceapa rosie razuita
  • sare
  • 1 lgt. boia
  • mustar si chimen macinat dupa gust
  • 1 leg de ceapa verde.

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Bulz ciobanesc