Intr-o oala emailata punem la fiert lapte, zahar si cafea si batonul de vanilie.
Intr-un bol se amesteca galbenusurile cu zaharul pudra si amidonul, adaugam putin lapte la ouale frecate dupa care transferam compozitia in oala si amestecam incontinuu pana se ingroasa putin, cam 3-5 minute o luam de pe foc o lasam sa se raceasca bine.
Aceasta crema merge foarte bine la foile de cremsnit si are un gust deosebit si este si aspectuasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii