autor:

oana

» » Aperitive

crema de cascaval

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
2 oua, 200 ml lapte, 250g faina, 250g unt, 60g cascaval tare, 1 varf cutit de sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile, laptele, 30g cascaval si faina se amesteca si se fierb pe bain marie pana se ingroasa. Se adauga restul de cascaval ras si untul, se cindimenteaza si se freaca bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "crema de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu brinza si ceapa

Tarta cu brinza si ceapa

Se pregateste intii aluatul.Eu pun la robot si cu citeva pulsuri am pregatit aluatul se inveleste

9 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Mamaliga cu branza si slanina fripta

Mamaliga cu branza si slanina fripta

Incepem prin a prajirea unei slanini pana devine crocanta (sau cum va este pe plac) apoi facem o

6 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 250g faina
  • 250g unt
  • 60g cascaval tare
  • 1 varf cutit de sare

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Vinete pane cu urda si ardei gras