autor:

oana

» » Aperitive

crema de cascaval

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
2 oua, 200 ml lapte, 250g faina, 250g unt, 60g cascaval tare, 1 varf cutit de sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile, laptele, 30g cascaval si faina se amesteca si se fierb pe bain marie pana se ingroasa. Se adauga restul de cascaval ras si untul, se cindimenteaza si se freaca bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "crema de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saratele cu branza

Saratele cu branza

Pui ingredientele intr-un vas, in ordinea precizata in lista, si te faci ca amesteci bine... apoi

8 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu brinza
Pasta de branza

Pasta de branza

Branza de vaci se sfarma bine cu furculita. Ceapa si mararul se toaca marunt( ceapa se poate rade

5 voturi    5 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 250g faina
  • 250g unt
  • 60g cascaval tare
  • 1 varf cutit de sare

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Rulou din dovlecei