Se rupe ciocolata bucatele si se pune impreuna cu untul si cafeaua pe baia de apa.
Se lasa sa se incinga, amestecand din timp in timp, pana ce s-a topit ciocolata si s-a amestecat cu celelalte ingrediente. Se ia vasul de pe foc, se incorporeaza romul si se amesteca din nou.
Intr-un castron se freaca bine galbenusurile, dupa care se incorporeaza in crema de ciocolata, care se trece printr-o sita in alt vas si se lasa sa se raceasca.
Separat, se bat albusurile spuma si se amesteca, usor, cu crema de ciocolata.
Se toarna crema in boluri mici (circa 150 ml) si se da la frigider. Se orneaza cu coaja de portocala si se serveste rece, de la frigider.
Atentie: este bine ca bolurile sa nu fie din metal, ca sa nu se schimbe culoarea cremei.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii