autor:

Fara foto

» » , Prajituri, Torturi

Crema de ciocolata

Autor: Maria Olariu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Olariu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 februarie 2011

Ingrediente
4 galbenusuri,, 100 g zahar,, 2 lingurite amidon,, 200 ml lapte,, 100 g ciocolata topita.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga amidonul si se dilueaza cu laptele cald.
Se ingroasa la foc moderat, amestecand incontinuu pentru a nu se prinde de vas.
Se ia de pe foc si se adauga untul bucatele si ciocolata topita.
Se poate folosi la torturi, prejituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Clatite cu crema Chantilly si sos de ciocolata

Clatite cu crema Chantilly si sos de ciocolata

Intr-un vas in care vom prepara clatitele ,cernem faina cu praful de copt si cacaoa. Punem sarea

3 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort de ciocolata cu crema de castane

Tort de ciocolata cu crema de castane

Mai intai pregatim crema de castane,din cele 2 borcane si pe care o amestecam cu cateva linguri de

16 voturi    18 comentarii
45 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 galbenusuri,
  • 100 g zahar,
  • 2 lingurite amidon,
  • 200 ml lapte,
  • 100 g ciocolata topita.

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Olariu
Nutellotta

Nutellotta

Blat: Se topeste ciocolata intr-o craticioara (in bain-marie). Cand s-a topit, se adauga untul.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Cartofii se curata si se taie patratele. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Tort Mimosa

Tort Mimosa

Se freaca bine 2 galbenusuri cu 5o g zahar si 50 g faina. Se adauga coaja de lamaie si 250 ml lapte.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort diplomat Tort diplomat

Se pune gelatina la hidratat in 3 linguri de apă rece şi se lasă până preparăm cremele. Se pregateste budinca de vanilie

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Tort spirala de ciocolata si cafea Tort spirala de ciocolata si cafea

Se prepară aluatul pentru blat : se bat albuşurile spumă cu un praf de sare, apoi se adaugă zahărul şi se bat în continuare.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Tort