autor:

Fara foto

» » , Prajituri, Torturi

Crema de ciocolata

Autor: Maria Olariu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Olariu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 februarie 2011

Ingrediente
4 galbenusuri,, 100 g zahar,, 2 lingurite amidon,, 200 ml lapte,, 100 g ciocolata topita.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga amidonul si se dilueaza cu laptele cald.
Se ingroasa la foc moderat, amestecand incontinuu pentru a nu se prinde de vas.
Se ia de pe foc si se adauga untul bucatele si ciocolata topita.
Se poate folosi la torturi, prejituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tiramisu cu crema si  trufe de ciocolata

Tiramisu cu crema si trufe de ciocolata

Galbenusurile se bat bine, se adauga zaharul pudra, se mixeaza pana totul devine o crema omogena.

25 voturi    12 comentarii
1h
Retete de Craciun
Clatite invelite in ciocolata alba cu crema de vanilie

Clatite invelite in ciocolata alba cu crema de vanilie

Mod de preparare clatite: Prima data trebuie sa topim untul. Intr-un bol amestecam ingredientele

4 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 galbenusuri,
  • 100 g zahar,
  • 2 lingurite amidon,
  • 200 ml lapte,
  • 100 g ciocolata topita.

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Olariu
Nutellotta

Nutellotta

Blat: Se topeste ciocolata intr-o craticioara (in bain-marie). Cand s-a topit, se adauga untul.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Cartofii se curata si se taie patratele. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Tort Mimosa

Tort Mimosa

Se freaca bine 2 galbenusuri cu 5o g zahar si 50 g faina. Se adauga coaja de lamaie si 250 ml lapte.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Halloween pumpkin and chocolate cake Halloween pumpkin and chocolate cake

Pornim cuptorul la 250 grade C. Tapetam doua forme pentru dovleac cu unt si faina. Pregatim o tava cu hartii mici pentru muffins. Muffins: Cernem

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de toamna pentru siluete fine Tort de toamna pentru siluete fine

Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina. Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena Se

0 voturi    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu foi Fillo