Reteta postata pe: 26 februarie 2011
Ingrediente
4 galbenusuri,, 100 g zahar,, 2 lingurite amidon,, 200 ml lapte,, 100 g ciocolata topita.
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga amidonul si se dilueaza cu laptele cald.
Se ingroasa la foc moderat, amestecand incontinuu pentru a nu se prinde de vas.
Se ia de pe foc si se adauga untul bucatele si ciocolata topita.
Se poate folosi la torturi, prejituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un
review
Mod de preparare pentru blat:
Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu
Blatul:
Ouale intregi se bat ft bine,treptat se adauga zaharul,se mixeaza totul cam 15 minte pana
46 voturi
12 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate