Se prepara crema de ciocolata. Eu am folosit de data aceasta ciocolata neagra Heidi Dark Coffee (cacao 55%) care are o usoara aroma de cafea. Am impartit crema in 4 pahare (2 de martini si 2 de vin).
Am preparat marshmallow (bezeaua) din cele 4 albusuri care mi-au ramas de la crema. Urmati instructiunile din reteta pana la pasul 4 inclusiv.
Completati in pahare cu spuma de oua. Pudrati cu putin cacao sau ciocolata pudra. Dati la frigider macar 2 ore, pana bezeaua e inchegata bine. Se poate pastra la frigider 2-3 zile.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii