Crema de ciocolata cu bezea

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • crema de ciocolata
  • marshmallow (bezea)
  • pudra de ciocolata sau cacao (pentru decor)

Mod de preparare

Se prepara crema de ciocolata. Eu am folosit de data aceasta ciocolata neagra Heidi Dark Coffee (cacao 55%) care are o usoara aroma de cafea. Am impartit crema in 4 pahare (2 de martini si 2 de vin).

Am preparat marshmallow (bezeaua) din cele 4 albusuri care mi-au ramas de la crema. Urmati instructiunile din reteta pana la pasul 4 inclusiv.

Completati in pahare cu spuma de oua. Pudrati cu putin cacao sau ciocolata pudra. Dati la frigider macar 2 ore, pana bezeaua e inchegata bine. Se poate pastra la frigider 2-3 zile.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor