autor:

Fara foto

» » Prajituri

CREMA DE CIOCOLATA PT TORT

Autor: SILVIU STROIA (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SILVIU STROIA (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 octombrie 2007

Ingrediente
5 oua, 250 gr zahar, 2 linguri cu varf faina, 4 linguri cacao data prin sita, 1 margarina rama clasic la tub, 1 fiola esenta rom

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

94 voturi

Mod de preparare

Se fierb ouale cu zaharul pe baine marie pana se topeste zaharul, apoi se adauga cacaua, amestecata cu faina, si se fierbe in continuare pana se ingroasa compozitia.

Se raceste si se amesteca impreuna cu margarina frecata pana devine spumoasa. Se adauga esenta de rom.
Daca ti-a placut reteta noastra "CREMA DE CIOCOLATA PT TORT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tort cu crema de ciocolata

Tort cu crema de ciocolata

Din ingredientele mentionate mai sus se face un blat de panispan se coace intr-o forma rotunda se

3 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort cu crema de portocale si ciocolata

Tort cu crema de portocale si ciocolata

Preparare blat Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul treptat . Se

4 voturi    2 comentarii
3h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Buna , 17 mai 2014

    Super! Multumesc

  • Fara foto

    Titi Diciu , 11 octombrie 2013

    esti marfa

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

94 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 250 gr zahar
  • 2 linguri cu varf faina
  • 4 linguri cacao data prin sita
  • 1 margarina rama clasic la tub
  • 1 fiola esenta rom

Raporteaza reteta

Fara foto

Buna

Super! Multumesc

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Tarta cu visine