Creierul se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Cind este gata, se scoate, se scurge si se lasa sa se raceasca. Se pune apoi intr-un castron si se freaca cu o lingura de lemn, adaugind cite putin ulei, zeama de lamiie, sare, piper si ceapa tocata foarte marunt. Se ung feliile de piine cu aceasta pasta Se garnisesc cu feliute de masline.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii