Se spala legumele sub jetul de apa rece si se taie in bucati potrivite,ca pentru un piure.Se pun la fiert legumele in apa cu sare.Daca folositi oala la presiune se fierb 5 minute,la oala normala ,in jur de 30 minute.
Cand sunt fierte legumele,se scurg de apa (puneti deoparte putina zeama in cazul in care crema rezulta prea groasa).Se paseaza aceste legume fierte cu ajutorul unui blender sau un alt aparat de facut piure.Se adauga branza topita si se amesteca bine pana devine o crema nici prea lichida,nici prea groasa.Pofta buna1

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii