autor:

ana catalina focsa

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Crema de fenicul

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 12 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 12 martie 2010

Ingrediente
2 feniculi mari, 1 rosie, 1 morcov, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 2 triunghiuri de branza topita, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala legumele sub jetul de apa rece si se taie in bucati potrivite,ca pentru un piure.Se pun la fiert legumele in apa cu sare.Daca folositi oala la presiune se fierb 5 minute,la oala normala ,in jur de 30 minute.
Cand sunt fierte legumele,se scurg de apa (puneti deoparte putina zeama in cazul in care crema rezulta prea groasa).Se paseaza aceste legume fierte cu ajutorul unui blender sau un alt aparat de facut piure.Se adauga branza topita si se amesteca bine pana devine o crema nici prea lichida,nici prea groasa.Pofta buna1
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de fenicul" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Amandina de post

Amandina de post

Prima oara pregatim siropul - fierbem apa cu zaharul pana se topeste zaharul si dupa lasam sa se

5 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Cornulete cu gem&nuca de post

Cornulete cu gem&nuca de post

Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa la crescut 1h. Se imparte aluatul in

42 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

    Trebuie sa fie delicioasa....

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Foarte buna!

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    trebuie ca este aromata aceasta supa .

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Interesanta acesta crema...am salvat reteta si urmeaza sa o testez. Felicitari !

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      nu am mancat niciodata ,ce gust are?

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Cred ca este tare buna si aromata.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

98 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

mirey (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie delicioasa....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Mancarica de dovleac placintar Mancarica de dovleac placintar

Se taie miezul de pe coaja dovleacului in cubulete mici. Orezul spalat se acopera cu apa rece si se lasa o ora sa se inmoaie un pic. Se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pateuri cu branza vegetala Pateuri cu branza vegetala

Intr-un bol punem faina, facem pe mijloc loc si turnam uleiul si sarea si praful de copt si incepem sa amestecam, dupa care adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi la cuptor cu orez