Se amesteca iaurtul cu smantana intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune
compozitia intr-un tifon sau o plasa deasa,se leaga cu o sfoara si se lasa la scurs pana a doua zi.Se deface tifonul,crema astfel obtinuta se poate folosii ca atare sau amestecata cu diferite ierburi proaspete,sau o puteti folosii la creme pentru prajituri.Se poate pastra in frigider 4-5 zile.
Este un mod farte bun si simplu de a obtine crema proastata si ieftina facuta in casa.Aceasta reteta am vazut-o intrt-o emisiune Tv.la Anna Olson.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii