autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

Crema de iaurt si smantana

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 septembrie 2010

Ingrediente
450g smantana 10%grasime, 600g iaurt mai gras(eu am folosit de la Muller)

Dificultate: Redusa Timp: 24h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu smantana intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune
compozitia intr-un tifon sau o plasa deasa,se leaga cu o sfoara si se lasa la scurs pana a doua zi.Se deface tifonul,crema astfel obtinuta se poate folosii ca atare sau amestecata cu diferite ierburi proaspete,sau o puteti folosii la creme pentru prajituri.Se poate pastra in frigider 4-5 zile.

Este un mod farte bun si simplu de a obtine crema proastata si ieftina facuta in casa.Aceasta reteta am vazut-o intrt-o emisiune Tv.la Anna Olson.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de iaurt si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tort racoritor cu crema de smantana, iaurt si capsuni

Tort racoritor cu crema de smantana, iaurt si capsuni

Pregatiti o forma rotunda cu inel detasabil, pentru tort, tapetand-o cu hartie de copt si incalziti

26 voturi    6 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2010

    O idee foarte practica si prezentata cu eleganta , ca de obicei.

Dificultate

Redusa

Timp

24h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 450g smantana 10%grasime
  • 600g iaurt mai gras(eu am folosit de la Muller)

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

O idee foarte practica si prezentata cu eleganta , ca de obicei.

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branza