autor:

oana

» » Aperitive

crema de jumari

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
250g jumari, 2 oua fierte tari, 200ml smantana,2 cepe rosii mici rase, sare, piper, 1-2 lgt. de mustar.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Totul se pune in blender si se mizeaza ,se aseaza intr-un bol si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "crema de jumari" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri cu branza si sunca

Rulouri cu branza si sunca

Lasam aluatul de foietaj la dezghetat , la temperatura camerei, de seara pina dimineata. Intindem

4 voturi    7 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pate de ficat de porc

Pate de ficat de porc

Ficatul, spalat si taiat bucati, se fierbe 30 minute sau se prajeste in 2 lingurite de margarina

62 voturi    16 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 250g jumari
  • 2 oua fierte tari
  • 200ml smantana,2 cepe rosii mici rase
  • sare
  • piper
  • 1-2 lgt. de mustar.

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute marinate