Laptele se pune la fiert cu coaja rasa de lamâie si când da în clocot se da deoparte.
Între timp, galbenusurile se freaca bine cu zaharul si cele doua tipuri de faina. Peste galbenusurile frecate bine punem cateva linguri de lapte cald si turnam peste restul de lapte.
Punem din nou pe foc si amestecam continuu pana cand se ingroasa. Impartim in cupe, lasam la racit si dam la frigider. Se serveste rece cu fulgi de migdale si ciocolata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii