autor:

» » , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton

Autor: Romeo Domnescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Romeo Domnescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 mai 2014

Ingrediente
-o cutie cu branza mascarpone (250 gr.), -o conserva de ton bucati in ulei (185gr.), -3 fileuri de ansoa in ulei, -zeama de la o jumatate de lamaie, -cateva fire de patrunjel verde, -cateva fire de cepsoara(optional), -o lingurita de capere, -piper dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

21 voturi

Mod de preparare

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita in bucatele mai mici. Se adauga zeama de lamaie, verdeata tocata marunt din cutit, caperele, piperul si branza mascarpone. Se amesteca totul cu o lingura pana la omogenizare. Se pune intr-un bol potrivit si se orneaza cu frunze de patrunjel. Gata gustarea! Este delicioasa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de mascarpone cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 04 iulie 2014

    Yummy!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

21 voturi

Ingrediente

  • -o cutie cu branza mascarpone (250 gr.)
  • -o conserva de ton bucati in ulei (185gr.)
  • -3 fileuri de ansoa in ulei
  • -zeama de la o jumatate de lamaie
  • -cateva fire de patrunjel verde
  • -cateva fire de cepsoara(optional)
  • -o lingurita de capere
  • -piper dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Romeo Domnescu
Pui cu sparanghel

Pui cu sparanghel

Se inlatura partea lemnoasa a sparanghelului (se rupe prin indoirea capetelor inferioare) sau se

6 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Gustare cu file de anchois ("a la Sorin")

Gustare cu file de anchois ("a la Sorin")

Pe biscuitul cu migdale se pune unt, crema de branza de capra, verdeata si un file de anchois.

2 voturi    2 comentarii
5 min
Aperitive
Alina_Chiticaru

Alina_Chiticaru (Chef de cuisine)

Yummy!!!!!

Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pateu de casa