Crema de mascarpone cu ton

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Crema de mascarpone cu ton

Ingrediente

  • -o cutie cu branza mascarpone (250 gr.);
  • -o conserva de ton bucati in ulei (185gr.);
  • -3 fileuri de ansoa in ulei;
  • -zeama de la o jumatate de lamaie;
  • -cateva fire de patrunjel verde;
  • -cateva fire de cepsoara(optional);
  • -o lingurita de capere;
  • -piper dupa gust.

Mod de preparare

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita in bucatele mai mici. Se adauga zeama de lamaie, verdeata tocata marunt din cutit, caperele, piperul si branza mascarpone. Se amesteca totul cu o lingura pana la omogenizare. Se pune intr-un bol potrivit si se orneaza cu frunze de patrunjel. Gata gustarea! Este delicioasa!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul