autor:

Daniela Emilia

» » Dulciuri diverse

Crema de Napolitane

Autor: Daniela Emilia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Emilia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Ingrediente
4-6 galbenusuri de oua,2cani de zahar,2cani alune pisate,1 pachet de margarina

Dificultate: Medie Timp: 1h 5 min

0 voturi

Mod de preparare

O cana de zahar se freaca cu galbenusurile si se pun la foc mic.Dupa ce s-a topit,se adauga margarina frecata cu cealalta cana de zahar .Dupa ce s-a dat jos de pe foc se lasa putin la rece si se intinde pe foi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de Napolitane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Napolitane cu crema caramel,nuci si rahat

Napolitane cu crema caramel,nuci si rahat

Intr-o cratita punen jumatate din cantitatea de zahar la topit.Cand zaharul capata culoarea caramelului

4 voturi    6 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Napolitane cu crema de nuci

Napolitane cu crema de nuci

Se freaca untul cu zaharul pudra, se adauga pe rand galbenusurile,se adauga si nucile,se amesteca

13 voturi    9 comentarii
20 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011

    Te-ai grabit la scrierea retetei.

Dificultate

Medie

Timp

1h 5 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4-6 galbenusuri de oua,2cani de zahar,2cani alune pisate,1 pachet de margarina

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Te-ai grabit la scrierea retetei.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Mancare de prune