autor:

Daniela Emilia

» » Dulciuri diverse

Crema de Napolitane

Autor: Daniela Emilia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Emilia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Ingrediente
4-6 galbenusuri de oua,2cani de zahar,2cani alune pisate,1 pachet de margarina

Dificultate: Medie Timp: 1h 5 min

0 voturi

Mod de preparare

O cana de zahar se freaca cu galbenusurile si se pun la foc mic.Dupa ce s-a topit,se adauga margarina frecata cu cealalta cana de zahar .Dupa ce s-a dat jos de pe foc se lasa putin la rece si se intinde pe foi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de Napolitane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Napolitane cu crema alba si cereale crocante

Napolitane cu crema alba si cereale crocante

Intr-o cratita, pe foc potrivit, se pun zaharul, mierea, apa si zeama de lamaie si se amesteca.Se

46 voturi    19 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Napolitane cu crema caramel si nuca ! Pe gustul tuturor !

Napolitane cu crema caramel si nuca ! Pe gustul tuturor !

300 de grame de zahar se caramelizeaza. Cand capata o culoare maroniu-roscat se ia de pe foc si se

40 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011

    Te-ai grabit la scrierea retetei.

Dificultate

Medie

Timp

1h 5 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4-6 galbenusuri de oua,2cani de zahar,2cani alune pisate,1 pachet de margarina

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Te-ai grabit la scrierea retetei.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Chessecake cu dulceata de zmeura