autor:

Daniela Emilia

» » Dulciuri diverse

Crema de Napolitane

Autor: Daniela Emilia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Emilia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Ingrediente
4-6 galbenusuri de oua,2cani de zahar,2cani alune pisate,1 pachet de margarina

Dificultate: Medie Timp: 1h 5 min

0 voturi

Mod de preparare

O cana de zahar se freaca cu galbenusurile si se pun la foc mic.Dupa ce s-a topit,se adauga margarina frecata cu cealalta cana de zahar .Dupa ce s-a dat jos de pe foc se lasa putin la rece si se intinde pe foi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de Napolitane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Napolitane cu crema de eugenii

Napolitane cu crema de eugenii

Mai intai pregatim crema astfel: maruntim eugeniile bine de tot, adaugam laptele cate putin atat

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Napolitane umplute cu crema de caramel cu nuca

Napolitane umplute cu crema de caramel cu nuca

Nuca se taie marunt. Se fierb pe baie de aburi ouale, margarina si 250 g zahar pana se ingroasa;

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011

    Te-ai grabit la scrierea retetei.

Dificultate

Medie

Timp

1h 5 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4-6 galbenusuri de oua,2cani de zahar,2cani alune pisate,1 pachet de margarina

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Te-ai grabit la scrierea retetei.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Clătite delicioase cu unt de arahide și migdale