Reteta postata pe: 16 februarie 2011
Ingrediente
4-6 galbenusuri de oua,2cani de zahar,2cani alune pisate,1 pachet de margarina
Dificultate: Medie | Timp: 1h 5 min
Mod de preparare
O cana de zahar se freaca cu galbenusurile si se pun la foc mic.Dupa ce s-a topit,se adauga margarina frecata cu cealalta cana de zahar .Dupa ce s-a dat jos de pe foc se lasa putin la rece si se intinde pe foi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de Napolitane" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mai intai pregatim crema astfel: maruntim eugeniile bine de tot, adaugam laptele cate putin atat
Pentru crema, se pun intr-o cratita, pe foc potrivit, zaharul, mierea, apa si zeama de lamaie si
28 voturi
8 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011
Te-ai grabit la scrierea retetei.