Punem nautul la innmuiat de seara.
Asta este rețeta originală pentru crema de naut. Există multe variante în care poate fi preparat dar, la început, trebuie să facem rețeta de bază, cea originală și apoi să încercăm variante noi.
Punem nautul la innmuiat de seara. Apoi il fierbem cu ceapa si morcovul taiate.
Se pun boabele de naut cu ceapa si morcovul, într-un vas de mixer și se mărunțesc, adăugând puțină apă de la fierbere. Se adauga usturoiul, chimenul, sarea și se mixează în continuare turnând ulei, puțin câte puțin.
Se gustă periodic, căci gustul final este dat de cât ulei se dorește a se pune. Punem oregano si frunzele de menta si amestecam bine. Se serveste cu carnati de casa sau simpla.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii