Punem nautul la innmuiat de seara.
Asta este rețeta originală pentru crema de naut. Există multe variante în care poate fi preparat dar, la început, trebuie să facem rețeta de bază, cea originală și apoi să încercăm variante noi.
Punem nautul la innmuiat de seara. Apoi il fierbem cu ceapa si morcovul taiate.
Se pun boabele de naut cu ceapa si morcovul, într-un vas de mixer și se mărunțesc, adăugând puțină apă de la fierbere. Se adauga usturoiul, chimenul, sarea și se mixează în continuare turnând ulei, puțin câte puțin.
Se gustă periodic, căci gustul final este dat de cât ulei se dorește a se pune. Punem oregano si frunzele de menta si amestecam bine. Se serveste cu carnati de casa sau simpla.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii