Orezul il spalam si-l scurgem. Stafidele le stropim cu rom. Pune laptele in oala sub presiune pe aragaz, adaugam orezul, coaja rasa de lamaie, zaharul, stafidele, esenta de vanilie si calculam 8 minute de gatit de la inceputul primului fluierat.
Dupa 8 minute scoatem aburul din oala si desfacem. Scoatem cu grija batonul de vanilie. Distribuim orezul in 4 boluri si pudram cu scortisoara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii