Reteta postata pe: 13 august 2008
Ingrediente
1 kg piersici, 1/4 l vin, 1/4 l apa, 200g zahar, 4 oua, 3 foi gelatina
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Piersicile curatate de coaja si simburi se fierbe cu apa, vin si zahar, pina se obtine un pireu gros. Dupa ce s-a racit, pireul se amesteca cu galbenusurile puse pe rind, cu gelatina inmuiata in putina apa calda si albusurile spuma Se pune compozitia in cupe si se da la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de piersici" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Dai biscuitii prin robot si-i amesteci cu untul sau margarina moale. Din aceasta compozitie modelezi
9 voturi
15 comentarii
1h 10 min
Preparare foaie rulada :
Se separa ouale. Se bat albusurile cu zaharul si un varf de cutit de sare
2 voturi
0 comentarii
1h 45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate