1)Usturoiul tocat se caleste cu untul la foc mic,f.putin,adauga cartofi cubulete,amesteca,apoi supa de knorr sau apa fierbinte si vegeta.Nu am pus sare,nici piper.Lasa sa fiarba cca 15 min.la foc mediu.Adauga spanacul(al meu era tocat,congelat),amesteca.Mai lasa putin.Cu blenderul reduce totul la crema.2)Pune f. putin ulei intr-o tigaie antiaderenta,bate ouale cu sare si piper si toarna in tigaie,sa iasa ca o clatita,lasa sa se intareasca,scoate-o pe un fund de tocat si inroleazo ca pe o torta.Taie in felii groase,si aseaza in mijlocul farfuriei cateva felii,deasupra toarna smantana.Merge si fara oua si smantana,pt cine tine post!Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii