autor:

Fara foto

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Crema de tort cu cacao

Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
- 3 oua, - 6 linguri de zahar, - 1 pachet de unt, - 2 linguri cacao, - esenta rom

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

188 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ouale, zaharul si cacaoa intr-o cratita, si se pun pe aragaz, la foc mic. Se amesteca continuu sa nu faca cocoloase. Cand se ingroasa compozitia se lasa la racit.

Dupa ce se raceaste, se adauga untul si esenta de rom si se amesteca cu mixerul.

Crema se adauga la torturi sau prajituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de tort cu cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort nins cu crema de ciocolata, crema de mascarpone si macarons de cacao

Tort nins cu crema de ciocolata, crema de mascarpone si macarons de cacao

Blatul: Mixam galbenusurile cu 150 g de zahar pana devin cremoase si cresc in volum. Albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort cu blat de cacao si crema de ciocolata

Tort cu blat de cacao si crema de ciocolata

Pentru Blatul de cacao 1. Incalzeste cuptorul la 180ᵒC.Unge cu unt si tapeaza cu faina o tava

30 voturi    12 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Silvia Silviutza , 19 iunie 2014

    Fara faina cum se leaga? Iesr ciorba

  • Fara foto

    Zaharia Alina , 08 martie 2014

    Fara faina cum se leaga? Iesr ciorba

  • Fara foto

    Gogo Paula , 11 ianuarie 2014

    foarte buna reteta.

    • Fara foto

      Gineta Dinca , 10 ianuarie 2014

      cate oua pun

    • Fara foto

      Dana Teo , 30 decembrie 2013

      cate oua?

    • Fara foto

      Ionut Isabela Maria , 30 decembrie 2013

      ms pt ret

    • Fara foto

      Andrey Boss , 28 decembrie 2013

      cate oua pun??

    • Fara foto

      Stoica Maryan , 19 iunie 2013

      super gustoasa crema o recomande mami tuturor bucatareselor!

    • Garfield

      Garfield (Chef de cuisine) , 20 mai 2011

      Adevarul e ca nu eram foarte convins de reusita pana in ultima clipa (mirosul compozitiei imi parea straniu, din precautie pregatisem amestecul in bain-marie) - asta pana am adaugat totul peste untul mixat. Multumesc pentru reteta, o alternativa mult mai adecvata si gustoasa comparativ cu prafurile instant.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

188 voturi

Ingrediente

  • - 3 oua
  • - 6 linguri de zahar
  • - 1 pachet de unt
  • - 2 linguri cacao
  • - esenta rom

Raporteaza reteta

Retete
de Anda M.
Tort cu frisca si fructe

Tort cu frisca si fructe

Blat: Se bat albusurile spuma. Cand spuma este suficient de tare, se adauga zaharul si se bat in

135 voturi    18 comentarii
1h
Torturi
Sufleu de dovlecel

Sufleu de dovlecel

Se curata dovleceii de coaja, se scot semintele si se dau pe razatoare. Se rad si morcovii, ceapa

11 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive
Creier pane

Creier pane

Se fierbe creierul in apa cu sare si se lasa sa se raceasca. Se bat ouale si se adauga pesmetul,

7 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne
Garfield

Garfield (Chef de cuisine)

Adevarul e ca nu eram foarte convins de reusita pana in ultima clipa (mirosul compozitiei imi parea straniu, din precautie pregatisem amestecul in bain-marie) - asta pana am adaugat totul peste untul mixat. Multumesc pentru reteta, o alternativa mult mai adecvata si gustoasa comparativ cu prafurile instant.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu piersici si afine