Se curata merele de coaja (pastrati cateva bucati cu coaja pentru garnisit), se dau pe razatoarea mare si se pun la foc cu zaharul intr-o craticioara pana scade zeama. Bucatile cu coaja se taie feliute subtiri si se stopesc cu zeama de lamaie ca sa nu se innegreasca. Restul fructelor se curata si se taie felii si bucati mici.
Puneti intr-un castron praful de cremsnit si amestecati-l cu laptele 3 minute.
In 6-8 pahare sau castronele puneti pe fund merele calite, bucati de fructe pe margini, in mijloc crema, infigeti in fiecare cate un piscot, apoi garnisiti cu bucati de fructe, feliutele de mere, dulceata, frunzulite de menta si cine doreste cate o lingurita de frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii