Intr-o cratita amesteci bine vinul,zaharul,galbenusurile si esenta de vanilie.Asezi cratita la foc domol batind continutul incotinuu cu un tel pina cind compozitia se umfla.Ai grija,caci nu trebuie sa dea in foc!Tragi cratita de pe aragaz si continui sa amesteci pina cind crema devine mai groasa.In final o amesteci cu razatura de lamiie.O torni in cupe si o lasi la rece pina in momentul servirii.In functie de gust,o poti orna si cu frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii