Intr-o cratita amesteci bine vinul,zaharul,galbenusurile si esenta de vanilie.Asezi cratita la foc domol batind continutul incotinuu cu un tel pina cind compozitia se umfla.Ai grija,caci nu trebuie sa dea in foc!Tragi cratita de pe aragaz si continui sa amesteci pina cind crema devine mai groasa.In final o amesteci cu razatura de lamiie.O torni in cupe si o lasi la rece pina in momentul servirii.In functie de gust,o poti orna si cu frisca.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii