Crema de vin

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 ml vin alb
  • 200g zahar
  • 5 galbenusuri.esenta de vanilie
  • coaja rasa de lamiie.

Mod de preparare

Intr-o cratita amesteci bine vinul,zaharul,galbenusurile si esenta de vanilie.Asezi cratita la foc domol batind continutul incotinuu cu un tel pina cind compozitia se umfla.Ai grija,caci nu trebuie sa dea in foc!Tragi cratita de pe aragaz si continui sa amesteci pina cind crema devine mai groasa.In final o amesteci cu razatura de lamiie.O torni in cupe si o lasi la rece pina in momentul servirii.In functie de gust,o poti orna si cu frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise