Crema de Zahar Ars

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 1 l de lapte dulce
  • 6 linguri de zahar tos
  • 1 sticluta esenta de rom
  • Coaja de lamaie sau portocala rase

Mod de preparare

Se pun trei linguri de zahar la topit intr-o oala de dimensiuni medii. Intr-un vas se bat cele 8 oua, dupa care se incorporeaza laptele, esenta de rom, 3 linguri de zahar si coaja de lamaie sau portocala rasa.

Dupa ce s-a topit zaharul din cratita se intinde pe toata suprafata acesteia si se adauga laptele cu ouale din vas. Se pune cratita cu ingredientele intr-o alta oala cu apa si se baga la cuptor pentru aproximativ o ora.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise