Se spala dovlecii; se taie un capac si se indeparteaza semintele.
Se spala dovlecii; se taie un capac si se indeparteaza semintele.
In fiecare dovleac se pune cate o lingura de miere si se presara putina scortisoara.
Se incalzeste laptele usor impreuna cu semintele din pastaia de vanilie, zaharul, coniacul si batonul de scortisoara.
Se bat bine ouale si se amesteca treptat cu laptele caldut.
Compozitia obtinuta se toarna in dovlecii tapetati cu miere si scortisoara.
Se dau dovlecii la cupor pentru 25-30 de minute.
Dupa ce s-a copt crema, se presara deasupra in fiecare dovleac cate o lingurita de zahar si se arde cu torta.
Pofta buna !
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii