1. Ouale, se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Laptele, se fierbe. Se caramelizeaza 150g zahar, fara sa se arda.
2. Ouale, se amesteca la cald, cu 200g zahar (cel ramas), se adauga lapte si zaharul vanilat. Apoi, compozitia, se toarna in forma tapetata cu zahar caramel si se aseaza intr-un vas cu apa fierbinte. Vasul acoperit se introduce la cuptorul cu foc mediu, 45 minute. Crema, se lasa la racit si dupa ce s-a racit, se rastoarna pe platou sau farfurie.
3. Se serveste rece, cu sirpul care l-ati preparat.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii