1. Ouale, se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Laptele, se fierbe. Se caramelizeaza 150g zahar, fara sa se arda.
2. Ouale, se amesteca la cald, cu 200g zahar (cel ramas), se adauga lapte si zaharul vanilat. Apoi, compozitia, se toarna in forma tapetata cu zahar caramel si se aseaza intr-un vas cu apa fierbinte. Vasul acoperit se introduce la cuptorul cu foc mediu, 45 minute. Crema, se lasa la racit si dupa ce s-a racit, se rastoarna pe platou sau farfurie.
3. Se serveste rece, cu sirpul care l-ati preparat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii