autor:

Gabriela Urucu

» » Dulciuri diverse

crema din caise si corcoduse

Autor: Gabriela Urucu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabriela Urucu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Ingrediente
jumatate de kg caise bine coapte, 250gr corcoduse foarte bine copte, 50gr migdale sau samburi de caisa

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Fructele se spala si se curata de samburi, apoi se paseaza. In crema rezultata se incorporeaza migdalele tocate marunt!
Daca ti-a placut reteta noastra "crema din caise si corcoduse" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
ECLER

ECLER

Se fierbe laptele cu uleiul,sarea si zaharul.Se adauga faina si se amesteca pana se desprinde de

13 voturi    12 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Gogoşi foarte fragede

Gogoşi foarte fragede

Se cerne făina. Se freacă drojdia cu zahărul, se pune puţin lapte călduţ şi făină şi se

235 voturi    42 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • jumatate de kg caise bine coapte
  • 250gr corcoduse foarte bine copte
  • 50gr migdale sau samburi de caisa

Raporteaza reteta

Retete
de Gabriela Urucu
Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata

Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata

Se pun la fiert legumele curatate si puiul...se urmareste sa se ia spuma...in timpul fierului se

278 voturi    26 comentarii
1h
Supe de carne
Mancare de varza

Mancare de varza

Varza se toaca marunt, se adauga aproximativ 2 lingurite de sare si se freaca bine pana se inmoaie.Se

26 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Dulceata de prune