autor:

Anonim

» » Aperitive

crema din carne de pui

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de pui, supa de oase ,margarina, lapte, faina, oua, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu carnea de pui si sare, indepartand spuma. Cand carnea e fiarta , se scoate, se dezoseaza si se taie cubulete.
Galbenusurile se amesteca cu lapte , faina, sare si se toarna in supa, amestecand continuu.
Se adauga bucati mici de margarina .
Daca ti-a placut reteta noastra "crema din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Gogosele aperitiv cu ciuperci

Gogosele aperitiv cu ciuperci

Gogosele: Apa se pune la fiert impreuna cu margarina sau uleiul si sarea. Se da in clocot, apoi

9 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de branza cu cascaval si ceapa verde

Bulete de branza cu cascaval si ceapa verde

Ce sunt aceste bilute care seamana cu chiftelutele? Sunt de fapt niste crochete, cu crusta crocanta

9 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Salata cu piept de pui la gratar