autor:

Anonim

» » Aperitive

crema din carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de pui, supa de oase ,margarina, lapte, faina, oua, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu carnea de pui si sare, indepartand spuma. Cand carnea e fiarta , se scoate, se dezoseaza si se taie cubulete.
Galbenusurile se amesteca cu lapte , faina, sare si se toarna in supa, amestecand continuu.
Se adauga bucati mici de margarina .
Daca ti-a placut reteta noastra "crema din carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Souffle de broccoli cu piept de pui

Souffle de broccoli cu piept de pui

Pieptul de pui se taie fasiute si se pune la fiert in apa cu sare.Lasam pana cand carnea este bine

14 voturi    14 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri din dovlecel si sunca

Rulouri din dovlecel si sunca

Din feliile de sunca taiem atatea fasii lunguiete, cate rulouri dorim, de asemenea taiem dovlecelul

2 voturi    2 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Chec de vara