autor:

Anonim

» » Aperitive

crema din carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de pui, supa de oase ,margarina, lapte, faina, oua, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu carnea de pui si sare, indepartand spuma. Cand carnea e fiarta , se scoate, se dezoseaza si se taie cubulete.
Galbenusurile se amesteca cu lapte , faina, sare si se toarna in supa, amestecand continuu.
Se adauga bucati mici de margarina .
Daca ti-a placut reteta noastra "crema din carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Clatite din cartofi

Clatite din cartofi

Curăţă cartofii şi dă-i pe răzătoarea kică. Amestecă-i cu oul bătut, făină, apă minerală,

4 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive
Melci cu kaizer, cascaval si ciuperci

Melci cu kaizer, cascaval si ciuperci

Se desface foaia de aluat peste care se presara kaizerul taiat si prajit, ciupercile, cascavalul

2 voturi    8 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Ciuperci pane